Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ekcéma képek képes leírás - Ekcéma - tünetei, kezelése.tlap.hu
részletek »

Ekcéma képek - Ekcéma - tünetei, kezelése.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ekcema.tlap.hu » Ekcéma képek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ekcéma a fejbőrön

Ekcéma a fejbőrön

Fejbőr és bőrbetegségek, képei, ekcémás képek vannak összegyűjtve egy helyre. A fenti diavetítés gombra kattintva beállítható a képek közti szünet ideje. a képek közt találunk 'hétköznapi' és súlyosabb ekcémás bőrfelületről készült képeket. Ezek közt lehetnek olyanok amik esetleg egyes emberek számára felkavaróak lehetnek. De ez a betegség sajnos néha ilyen tünetekkel jár.

Ekcéma képek

Ekcéma képek

Az ekcéma általános fogalom többféle bőr gyulladása, vagy más néven dermatitisz. A leggyakoribb formája az ekcéma atópiás dermatitis. Az arcbőrön a szemen a fülön, a végtagokon előforduló ekcémáról találunk itt képeket.

Ekcéma képekben

Ekcéma képekben

Egy angol nyelvű oldalról van szó ahol össze gyűjtve találjuk meg a képeket a betegséggel kapcsolatban. Az ekcémás betegekről készült képeket tekinthetünk meg. Kar láb arc és más testtájon előforduló beteg bőrt ábrázoló képekről van szó.

Képek az ekcémáról

Képek az ekcémáról

Az atópiás ekcéma fő tünete a viszkető, gyulladt, vörös kiütés, mely főleg a kar és a lábak környékén jelenik meg. Az ekcémás betegekről készült képeket tekinthetünk meg. Kar láb arc és más testtájon előforduló beteg bőrt ábrázoló képekről van szó.

Tuti menü